Over Fleur

Ik ben Fleur Spek, gelukkig getrouwd met Maarten Spek en samen zijn wij de ouders van 3 kinderen.

In 2003 ben ik afgestudeerd als Mondhygiëniste aan de Hogeschool te Utrecht. Na het behalen van mijn HBO diploma ben ik direct verhuisd naar Zweden, Stockholm en ben daar 3 jaar werkzaam geweest als mondhygiëniste in 3 verschillende praktijken. In die tijd noemden men mij “fluortanten”, dat is een Zweedse slang voor mondhygiëniste. Zodoende kom ik dus aan de naam van mijn praktijk.

In 2006 ben ik weer verhuisd naar NL en ben ik verder gegaan als zzp-er in de tandartspraktijk van mijn vader, waar ik vandaag de dag nog steeds werkzaam ben. Ook heb ik van 2006 tot 2013 4 dagen in de week bij de Jeugdtandzorg-west in Den Haag gewerkt. Daar behandelde ik kinderen van 2 tot 18 jaar. Bij de jeugdtandzorg kreeg ik de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen en heb ik in 2007-2008 nog een opleiding curatieve tandheelkunde gevolgd, zodat ik zelf bekwaam ben om te boren en te vullen. 

Momenteel ben ik nu 13 uur werkzaam in Mondzorg Centrum te Waalwijk, 1 dag in de week in Boskoop bij Tandarts Giard en sinds nu startende met mijn eigen preventieve mondzorg praktijk.

Na 17 jaar werkzaam te zijn, heb ik zin in een nieuwe uitdaging en sta ik te popelen om als eigen baas aan de slag te gaan.

Iedereen is welkom, zowel kinderen als volwassenen. En ik doe graag mijn uiterste best om angstige patiënten het leed in de stoel te verzachten.

fleur